sâmbătă, 5 noiembrie 2011

Bob Moore: Desperate Times - Tom Andry




















Continuarea aventurilor lui Bob Moore ne duce la 6 luni după evenimentele din prima carte, la împiedicarea unui atentat terorist asupra Olimpiadei/Turneu de oameni cu superputeri. Din păcate, deși încercarea de atentat este oprită extrem de ușor, cu ajutorul fostei sele neveste, care este super-erou, și a 2 colegi de-ai ei, la Turneu apare un nou super, care distruge întreg stadionul și îi omoară pe toți cei prezenți.

Astfel lumea întreagă este în stare de șoc, înclusiv Bob, care totuși trebuie să încerce să își revină pentru a putea elucida o serie de mistere, începând cu un accident bizar al unei dintre cele mai bune prietene ale sale, identitatea și motivele noului super-criminal, și apariția unei tone de echipamente la biroul său ca upgrade de sistem de securitate. Din fericire are un ajutor nou, o asistentă descurcăreață.

Această a doua carte din serie se apropie și mai mult de In Hero Years I'm Dead a lui Michael Stackpole, având un stil mult mai dramatic și mai serios decât prima carte, dar presărată și cu momentele de umor cu care ne-a obișnuit Andry din prima carte.

Niciun comentariu: