vineri, 4 ianuarie 2013

Dead Spots - Melissa F. Olson



Dead Spots este un murder mistery cu acțiunea în Los Angelesul din zilele noastre, personajele principale fiind o femeie care "curăță" locurile unor crime sau accidente neașteptate, și un polițist care o surprinde la locul unei crime extrem de sângeroasă și brutală. Victimele fiind vampiri. Iar polițistul este surprins de un vârcolac.

Scarlett Bernard este o femeie cu o putere extrem de rară: nulificarea magiei pe o rază de aproximativ 3 metri în jurul ei. Putere care i-a adus slujba de a rezolva și curăța diferitele accidente sau crime ale vrăjitoarelor, vampirilor sau vârcolacilor din Los Angeles, pentru a ține ascuns faptul că lumea magiei există. Dar când o triplă crimă în unul din parcurile orașului este descoperită, iar victimele se descoperă că sunt vampiri, Scarlett primește un ultimatum, dacă nu descoperă criminalul în 3 zile, va fi omorătă ea pentru acele crime, împreună cu polițistul cu care colaborează să rezolve crima.

Cartea este foarte bine scrisă, acțiunea te ține legat de carte până la sfărșit (am terminat cartea în aproximativ 4 ore) și sper să apară cel puțin încă o continuare, finalul lăsând loc pentru acest lucru.

Niciun comentariu: