miercuri, 24 aprilie 2013

Holier than Thou - Rick Gualtieri



Seria The Tome of Bill continuă cu cartea Holier than Thou, în care Bill își continuă aventurile ghinioniste și pline de umor în lumea ascunsă a ființelor supranaturale, lume în care un război între vampiri și rasa Bigfoot este iminent, Bill fiind presupusul conducător al armatei vampirilor. Iar Universul a plusat bine, adăugând o nouă amenințare la adresa supranaturalului: o ființă umană care îi poate distruge pe toți, fie ei vampiri, Bigfoot, magicieni și vrajitoare, goblini, etc. Iar ființa respectivă este femeia de care este îndragostit Bill (yeah, clișeu, dar merge perfect). Pe lângă asta Bill este considerat drept viitorul consort al unei vampire în vârstă de peste 300 de ani într-un trup de fetiță de 8 ani.

Așa că Bill, împreună cu prietenii săi și cu Sally, partenera sa în vampirism, încearcă să găsească o soluție în care să supraviețuiască, și poate să salveze și ceva din lumea existentă.

Binențeles că seria nu se închide cu această carte, iar noi trebuie să avem răbdare (din nou) să aflăm continuarea aventurilor lui Bill, vampirull geek de care depinde soarta lumii.

Niciun comentariu: