marți, 18 martie 2014

Ink Mage - Victor Gischler



Ink Mage este alt produs marca Kindle Serial, un fantasy care m-a prins bine, autorul reușind să definească bine personajele și scenele de luptă.

Rina Veraiin este fica ducelui de Klaar, un oraș la marginea unui regat vast, el fiind și o fortăreață aproape imposibil de necucerit datorită coastei muntoase și arhitectura orașului în sine. Dar sosirea unei armate invadatoare aduce cu ea și o trădare care o lasă pe Rina atât orfană cât și ducesa unui oraș cotropit.

Rina reușește să fugă, și ajunge la un vrăjitor bătrân și pe moarte care îi transferă puteri magice prin intermediul unui tatuaj, și o indeamnă să caute și alți vrăjitori pentru a crește numărul tatuajelor, astfel câștigând puterea de a se răzbuna.

Aventurile Rinei o poartă prin regat, impreună cu un nobil șiret, un grăjdar fidel și o țigancă rebelă, căștingând experiență de viață, puteri noi, prieteni și dușmani.

Autorul a lăsat loc de continuare, și nu m-ar deranja deloc să mai citesc restul aventurilor Rinei și a prietenilor săi.

Niciun comentariu: