duminică, 16 martie 2014

The Last Revolution - R.T. Carpenter



R.T. Carpenter ne duce în The Last Revolution în anii 2125, unde Pământul a reușit să colonizeze Luna, care a devenit sursa principală de energie, prin resursa helium-3. Dar între timp națiunile de pe Pământ s-au unit unele cu altele, acum existând trei Super-Națiuni, cu o pace precară și guvernate de un Consiliu format din reprezentanți ai fiecărei trei părți.

Alden Connor este un super-soldat al Consiliului, rezultatul unui program secret care antrenează soldați și îi modifică genetic, soldați care oficial nu există și a căror misiune este păstrarea păcii și executarea unor misiuni imposibile.

Dar coloniștii de pe lună sunt din ce în ce mai hotărăți să își obțină libertatea, iar Alden se treyește însărcinat să se infiltreze în rezistența lunară pentru a elimina conducătorii săi. Dar acest lucru îl va face pe Alden să gândească mai mult și să re-evalueze ceea ce știa până acum despre lume.

Cartea e scrisă bine, deși are câteva clișee care telegrafiază finalul cărții, și lasă destule întrebări, dar să sperăm că următoarea carte va aduce mai multe răspunsuri decât suntem obișnuiți la astfel de serii.

Niciun comentariu: