vineri, 20 februarie 2015

Gemini Cell - Myke Cole


Gemini Cell face parte din seria Shadow Ops a lui Myke Cole, în care magia a revenit pe Pâmântul nostru, societatea adaptându-se în conformitate, dar în special forțele armate.

Acțiunea din Gemini Cell are loc înaintea aventurilor lui Oscar Britton, personajul principal fiind un soldat Navy SEAL, Jim Schweitzer, unul din cei mai buni și dedicați SEAL, dar în urma unui atac asupra locuinței lui este împușcat în cap de la distanță mică (circa 2 centimetri). În condiții normale asta ar fi tot, dar Jim se trezește peste ceva timp, descoperind că trupul său mai are o prezență înăuntru în afară de el, un jinn, sufletul unui războinic din antichitate. Suflet adus în trupul său pentru a îl readuce la viață de către un proict secret al armatei americane.

Din păcate Gemini Cell nu mi-a plăcut la fel de mult ca restul seriei Shadow Ops, impresia lăsată fiind a unei cărți scrise mai în grabă ca să mai scoată niște bani de pe urma succesului seriei. Dar poate următoarele cărți vor reveni la stilul care a prins la public în trecut.

Niciun comentariu: